Ilmoittautuminen sarjaan on avattu

marras 28, 2019

HARRASTESPRINTSARJA MUUNTUU 2020 HARRASTAJIEN TOIVEIDEN MUKAAN KOLMEN PINNAN SARJAKSI!

Kaudella 2019 ajettiin ainoastaan asfalttipinnalla ”Total Tarmac” nimellä harrastepuolen mestaruudesta. Sarjan jälkeen kerättiin kilpailijoiden ja kisajärjestäjien palaute, jonka pohjalta rakentui 9 osakilpailun läpi vuoden ajettava sarja 2020 vuodelle.

Sarjan sivusto www.rallisprint.fi on nyt kokenut muodonmuutoksen, ilmoittautuminen sarjaan on avattu ja säännöt julkaistu!

Ilmoittautuminen sarjaan suoritetaan www.rallisprint.fi sivuston kautta. Sivustolta löytyvät myös sarjan säännöt, ilmoittautuneet kuljettajat ja kaikki oleellinen sarjaan liittyvä materiaali.

Kauden 2020 sarjaa voidaan kuvailla paluu 80-90 luvulle, ei toivottavasti kaikissa asioissa, mutta useampia huippu ratoja kaivetaan ”naftaliinista” vuosien takaa!

Sarjan avauskilpailu Humppilassa on rakentunut aikoinaan SM-Sprintissä käytettyyn maastoon ja nyt mittaa on saatu lisää liki 6km pituuteen. Talvella nautiskellaan myös Marttilassa ”Erkan” kisa-areenasta ja talvikausi päätetään Keuruulla ”Ison kirjan” alueella.

Kesän asfaltti kilpailut ovatkin jo kaudelta 2019 tuttuja Nivala ja Parkano, toki pienin viilauksin! Nivalassa rata tullaan yönaikaan kääntämään nurinpäin joten varmasti haastetta riittää…

Syksyllä onkin vuorossa kolme erittäin vaativaa sora-rataa. Sastamalassa on saatu vuosien tauon jälkeen aktiivinen kyläyhteisö heräämään ja erittäin tykätty ”Kaltsilan Maastoajo” tekee paluun sprint areenaksi.

Hämeenkyröön on rakentumassa uusi Sprintrata liki 6km mittaa, josta ei varmasti vaatimustasoa tule puuttumaan!

Päätöskilpailu on myös paluun tekevä Kannus, jossa varmasti puitteet ovat kohdallaan sarjan arvoiselle päätökselle!

Sarjajärjestäjän vahva usko ja toivomus olisi, että laji kerää tulevalle vuodelle suuren osallistujamäärän ja kaikissa eri sarjoissa riittää tiukkaa kisailua ja mukavaa harrastamista!

Hyppäähän ”rattaalle” ja lähde mukaan leppoisiin kisailuihin!

Mika, Riku ja Kimmo

Muut uutiset

Uusi vuosi uudet kujeet

Uusi vuosi uudet kujeet

Viime vuoden järjestetyn Total Tarmac sarjan jälkeen useat kilpailijat ottivat yhteyttä ja suuri toive oli että kaudelle 2020 saataisiin lumella, soralla ja asfaltilla ajettavia kisoja. Siitähän se ajatus lähti, josta syntyi monipuolinen harrasterallisprintin mestaruussarja 2020. Tämän vuotinen sarja ajetaan kahdeksalla paikkakunnalla Marttila- Nivala akselilla. Näin sarjajärjestäjän näkökulmasta tavoite on luoda tapahtumat, joissa kilpailijoilla, yleisöllä ja toimitsijoilla on hauskaa ja mukavia kisapäiviä saadaan aikaan!

Uudet sivustot avattu

Uudet sivustot avattu

Harrasterallisprintin Mestaruussarjan uudet sivustot on avattu! Näiltä sivustoilta kilpailijat pääsevät ilmoittautumaan mukaan sarjaan. Sivustoille listataan mukaan ilmoittautuneet kuljettajat ilmoittautumisjärjestyksessä, katso ilmoittautuneet. Sivustoilta löytyy myös tietoa mm. tulevista osakilpailuista, sarjan säännöistä ja tekniikkasäännöistä, jne.. Materiaalia lisätään kauden edetessä sitä mukaa kun sitä on saatavilla. Sivustojen kautta pääset osakilpailuiden online-seurantaan sekä näet sarjan kokonaispisteet. Tervetuloa tutustumaan uudistuneen sivuston tarjontaan, sekä muista vierailla myös uudelleen katsomassa päivitetty sisältö!

Jarmo Suokko historian ensimmäinen Total Tarmac mestari

Jarmo Suokko historian ensimmäinen Total Tarmac mestari

Total Tarmac asfalttisprint mestaruussarjan kausi saatiin päätökseen Ikaalisten keskustassa ajetussa ProTruck Rallisprintissä. Paljon tapahtumia sisältäneen päivän päätteeksi kaksivetoisissa useisiin osakilpailuvoittoihin ajanut Jarmo Suokko kruunattiin mestariksi.

Mestaruus ratkeaa Ikaalisten kaduilla

Mestaruus ratkeaa Ikaalisten kaduilla

Total Tarmac asfalttisprintin mestaruussarjan ensimmäinen kausi on yhtä kilpailua vaille valmis. Kesän aikana on nähty tiukkaa taistelua pisteistä viidellä eri paikkakunnalla. Tulevana lauantaina 24.8. sarjan mestari saadaan selville Ikaalisten kaduilla ajettavassa ProTruck Rallisprintissä. Kilpailuun ilmoittautui reilu 90 kuljettajaa.

Jarmo Suokko tuplavoittoon viikonlopun asfalteilla

Jarmo Suokko tuplavoittoon viikonlopun asfalteilla

Total Tarmac asfalttisprintin mestaruussarja palasi tauolta elokuun puolessa välissä, kun lauantaina kilpailtiin Reka Rallisprintissä Keuruulla ja seuraavana päivänä Fenno Rallisprintissä Parkanossa. Tutut nimet kauden aikaisimmista kilpailuista olivat hyvässä vireessä myös kesätauon jälkeen. Aikaerot ovat kuitenkin monessa luokassa pieniä, joten taistelu sijoituksista oli tiukkaa koko viikonlopun.

Total Tarmac jatkuu tuplakisalla viikonloppuna

Total Tarmac jatkuu tuplakisalla viikonloppuna

Kesän uutuussarjassa, asfalttisprintin Total Tarmacissa on jäljellä kaksi kilpailuviikonloppua ja yhteensä kolme osakilpailua. Sarja jatkuu tulevana viikonloppuna 17.–18.8.2019 Keuruulla ja Parkanossa. Lauantain Reka Rallisprintissä mukana nähdään 62 kuljettajaa ja sunnuntaina Parkanon Fenno Rallisprintissä 94 kuljettajaa mittaa paremmuuttaan.

Suomen sykähdyttävin rallisprintsarja!

Harrasterallisprintin Mestaruussarja on kaudella 2020 Suomen suurimpia rallisprint sarjoja. Mestaruudesta taistelee useat kokeneet kuljettajat sekä lukuisa joukko uusia lajista kiinnostuneita!