Total Tarmac asfalttisprint mestaruussarjan ilmoittautuminen alkanut vahvasti – kolmasosa sarjaan hyväksyttävistä paikoista täynnä

loka 13, 2018

Kilpailukaudella 2019 debyytin Suomen autourheilupiireihin tekevä Total Tarmac asfalttisprintin mestaruussarja on Harrastemoottoriurheilu ry’n alaisuudessa toimiva kilpasarja, jossa kilpailijat mittaavat paremmuuttaan kuudella kilpailupaikkakunnalla ajettavissa kuudessa osakilpailussa, joista jokainen sisältää kaksi kilpalähtöä. Paremmuusjärjestys ratkeaa siten, että lopputuloksiin lasketaan jokaisen kilpailijan yhdeksän 9/12 suoritusta. Yhteisarvoltaan vähintään ilmoittautumismaksujen verran olevia palkintoja jaetaan 20 parhaiten sijoittuneelle.

Ilmoittautuminen uuteen kilpasarjaan alkoi kaksi viikkoa sitten ja erinomaisen vastaanoton myötä kilpailijat ovat täyttäneet jo kolmasosan vapaana olevista 120 sarjapaikasta. Sarjaorganisaatio haluaa kiittää saamastaan tuesta ja kertoo, että 20.10.2018 mennessä ilmoittautuneiden kesken arvotaan kaksi Total Tarmac rallisprintsarjan takkia voittajien kilpanumeroilla ja nimillä varustettuna. Ilmoittautuminen on edullisemmalla 150eur sarjamaksulla avoinna helmikuun 2019 loppuun saakka ja korotetulla 250eur maksulla huhtikuun 2019 loppuun saakka.

– Asfalttimestaruussarjamme lähtökohtainen ajatus on tehdä kilpailullisesti laadukkaita tapahtumia kylien ja kaupunkien keskustaan kilpailijoiden toiveet huomioiden ja yhdessä hauskaa pitäen – kiivasta kilvanajoa unohtamatta. Mahtavasti alkaneen ilmoittautumisen sekä saamamme palautteen myötä Harrastemoottoriurheilun alaiselle asfalttisprintsarjalle on kysyntää ja näin kiittääksemme luottamuksesta tulemme 21.10.2018 arpomaan kaikkien ilmoittautuneiden kesken sarjamme laadukkaat takit kilpailijan omalla numerolla ja nimellä varustettuna, sarjaorganisaation Riku Ainasvuori kertoo.

– Harrastemoottoriurheilun teeman mukaisesti sarjassamme saa ajaa myös erikoisemmilla kilpa-ajoneuvoilla kunhan ne vain täyttävät niin harrastemoottoriurheilu ry’n kuin sarjamme säännöt. Esimerkiksi kilpabensaa nautiskelevat autot ovat sallittuja ja neljässä osakilpailussa mukana on myös CrossKart autot, jotka ajavat omasta HydroLift asfalttimestaruudesta. Lisäksi osakilpailuissamme ajettaviin kilparatoihin tutustuminen on sallittu sähköavusteisilla laitteilla sekä senioriluokassa ns. Pappatuntureilla, jonka kauneimmalla yksilöllä tutustumisen suorittanut palkitaan erikoispalkinnolla, Ainasvuori jatkaa.

Lisätietoja sarjasta saat sen uunituoreilta kotisivuilta osoitteesta www.rallisprint.fi sekä juuri avatusta verkkokaupasta!

Muut uutiset

Mestaruussarjan avauskisa on ajettu, päätöskilpailun paikka ja päivä muuttuu!

Mestaruussarjan avauskisa on ajettu, päätöskilpailun paikka ja päivä muuttuu!

Harrastesarjan avaukisa ajettiin Hämeenkyrön pölyisissä tunnelmissa, pisteet on nähtävillä rallisprint.fi sivustolla! Sarja jatkuu jo reilun viikonpäästä Sastamalan Kaltsilan nostalgisissa maastoissa! Sastamalan ympäristöpalvelut sprintin sekä Maanrakennus Sjöberg Rallisprintin säännöt löytyvät ajaksi.fi sivustolta!
Huomioittehan että molempien kisojen ilmoittautumiseen ei ole montaa päivää aikaa! Tammisaaren kisan osalta ilmoittautuminen päättyy jo ensiviikon alussa ja mikäli Sastamalan kisan osalta tulee isompaa tuhoa, maksu palautuu! .. joten nimiä molempien kisojen listoille!

Elokuussa alkaa kisailu!

Elokuussa alkaa kisailu!

Harrastesprint sarja toteutuu kaikista vastoinkäymisistä huolimatta! Talvikausi pyyhkiytyi keliolosuhteiden takia ja asfaltti kisat pandemian takia. Nyt mennään niillä mitä jäi ja yksi kisa on aikaan saatu lisää! Sarja tullaan nyt ajamaan kokonaisuudessa sorapinnalla. Kisat on jo ennallaan olevat Hämeenkyrö, Sastamala ja Kannus. Lisäksi jo ilmoitettujen kisojen ulkopuolelta lisää tulee Tammisaari 27.9 uudella 4km radalla.

Osakilpailumuutoksia talvikauden osalta

Osakilpailumuutoksia talvikauden osalta

Kyllä siinä nyt valitettavasti kävi niin, että talvikausi loppui ennen kuin se edes kerkesi alkamaan. Korvaavia kilpailuita suunnitellaan jo kovaa vauhtia. Syksylle mahdollisia lisäkilpailuja on mietinnässä South West Motorsportin ja Humppilan toimesta. Mikäli jollakin seuralla löytyy haluja ja intoa järjestää Harrasterallisprintin Mestaruussarjan osakilpailu, niin ei muuta kuin yhteyttä meillepäin ja suunnitellaan lisää.

Telakone Rallisprint joudutaan peruuttamaan

Telakone Rallisprint joudutaan peruuttamaan

Pitkän käsittelyn jälkeen tuli ELY-keskukselta tieto, ettei valtion teitä saada käyttää erikoiskokeina, eikä edes rallisprintin siirtyminä. ELYn päätöksen perusteena on tierunkojen märkyys ja heikko kantavuus syksyn sateista ja pakkasen puutteesta johtuen. Harrasterallisprintin Sarjatyöryhmä selvittää mahdollista korvaavaa päivämäärää tai kilpailua 8.2.2020 Telakone Rallisprintin tilalle. Tiedoitamme asiasta välittömästi, mikäli mahdollinen kilpailu saadaan sovituksi.

Ilmoittautuminen sarjaan on avattu

Ilmoittautuminen sarjaan on avattu

Harrastesprintsarja muuntuu 2020 harrastajien toiveiden mukaan kolmen pinnan sarjaksi! Kaudella 2019 ajettiin ainoastaan asfalttipinnalla ”Total Tarmac” nimellä harrastepuolen mestaruudesta. Sarjan jälkeen kerättiin kilpailijoiden ja kisajärjestäjien palaute, jonka pohjalta rakentui 9 osakilpailun läpi vuoden ajettava sarja 2020 vuodelle. Sarjan sivusto www.rallisprint.fi on nyt kokenut muodonmuutoksen, ilmoittautuminen sarjaan on avattu ja säännöt julkaistu!

Uusi vuosi uudet kujeet

Uusi vuosi uudet kujeet

Viime vuoden järjestetyn Total Tarmac sarjan jälkeen useat kilpailijat ottivat yhteyttä ja suuri toive oli että kaudelle 2020 saataisiin lumella, soralla ja asfaltilla ajettavia kisoja. Siitähän se ajatus lähti, josta syntyi monipuolinen harrasterallisprintin mestaruussarja 2020. Tämän vuotinen sarja ajetaan kahdeksalla paikkakunnalla Marttila- Nivala akselilla. Näin sarjajärjestäjän näkökulmasta tavoite on luoda tapahtumat, joissa kilpailijoilla, yleisöllä ja toimitsijoilla on hauskaa ja mukavia kisapäiviä saadaan aikaan!

Suomen sykähdyttävin rallisprintsarja!

Harrasterallisprintin Mestaruussarja on kaudella 2020 Suomen suurimpia rallisprint sarjoja. Mestaruudesta taistelee useat kokeneet kuljettajat sekä lukuisa joukko uusia lajista kiinnostuneita!